T: 0515 333337
M: 06 13254835
E: info@gerbrandyheibedrijf.nl

Een prima locatie voor u bedrijf of hobby

Wommels is het hoofddorp van de gemeente Littenseradiel. Het bedrijventerrein ‘Walperterwei’ heeft een directe verbinding met de A7. Een prima locatie voor onze bedrijfsunits.

De units zijn ruim opgezet, verschillend in formaat met voldoende parkeergelegenheid. Bovendien zijn ze makkelijk aan te passen. Dus niet alleen voor de ‘maakindustrie’ maar ook voor o.a. ICT bedrijven, accountants en consultans. Niet voldoende ruimte? In alle units is er de mogelijkheid voor een zolder.

Een huurovereenkomst wordt afgesloten voor een jaar. Na het verstrijken van het eerste jaar wordt de overeenkomst voortgezet voor het aansluitende jaar.
Het is mogelijk om de units van binnen aan te passen aan de huurder zijn wensen. De huurovereenkomst wordt dan ook aangepast op een periode van meerdere jaren.
Vaste lasten betreffende nuts bedrijven worden door de huurder voldaan. Iedere unit heeft zijn eigen meterkast.

Units aan de IIsbaan 11

Het complex aan de Iisbaan 11 bestaat op dit moment uit negen units.
De afmetingen zijn: 90m², 125m², 145m² en 180m². Het is mogelijk om de afmetingen 90m² en 125m² tot één unit te maken.

De units zijn voorzien van cv, vloerverwarming, krachtstroom, elektrische overheaddeur en uitstortgootsteen met warm en koud water. Twee units hebben geen toilet. Er zijn wel voorbereidingen gemaakt voor een toilet.
De unit van 180m² is voorzien van een pantry/ keuken.

Units aan de IIsbaan 13

Het complex aan de Iisbaan 13 bestaat op dit moment uit zeven units. De afmetingen zijn 100m² en 300m². Het is mogelijk om de units van 100m² samen te voegen tot één unit.
De voorzieningen zijn idem als de units aan de Iisbaan 11. Alle units beschikken hier over een toilet.
De unit van 300m² is aangepast op de huurder. Deze unit is voorzien van een gedeelte zolder, kantoorruimte, pantry/ kantine en een verkoop cq. ontvangstruimte.

Units aan de Binnenbaan 3

Het complex aan de Binnenbaan 3 bestaat uit elf units.
Eén unit heeft de afmeting van 55m² de resterende tien van 45m².

De units zijn voorzien van krachtstroom en hebben een voorbereiding voor een toilet. Elke unit heeft hier ook een eigen meterkast met elektrisch en water.

Bent u op zoek naar bedrijfs- of hobbyruimte?

U bent dan altijd van harte welkom. Telefonisch kunnen wij u informeren naar welke units nog vrij zijn en met u een afspraak maken voor een bezoek aan de unit(s).